11 de febrer de 2017

Santa Eulàlia 2017


Al cor de l’hivern, Santa Eulàlia desperta gegants i gegantes, capgrossos, dracs, diables, colles sardanistes i altres expressions de la cultura popular per celebrar, en honor de la copatrona, la Festa Major d’hivern.

Els batecs de la Laia VI Trobada de Tabalers

Dissabte 11, 17:00h
Recorregut: pl. Reial, ptge. Colom , La Rambla, c. Ferran, pl. Sant Jaume, c. Jaume I, pl. de l’Àngel, c. Tapineria, pl. Ramon Berenguer el Gran.
 
Els tabalers de les colles de Diables i Bestiari de Foc de Barcelona s’apleguen amb motiu de la VI Trobada de Tabalers per evocar, amb els seus repics eixordadors, els batecs del cor de santa Eulàlia. Una gran tabalada per escampar el ritme i el so de la festa pels carrers del Barri Gòtic.

Correfoc dels petits diables
 
Dissabte 11, 18.15 h, plaça de Sant Jaume
Recorregut: plaça de Sant Jaume, carrer de Ferran, la Rambla (ascendent), passatge de Colom i plaça Reial (arribada cap a les 19 h)

Quan ja és fosc, les bèsties de foc i els diables surten al carrer esperonades pel repic eixordador dels tabals i es reuneixen per iniciar una cercavila de disbauxa i pirotècnia. Inauguren els actes de foc els nens i nenes, amb el Correfoc dels diables petits de dissabte al vespre, fet a la seva mida.

Cap comentari:

Publica un comentari