24 de juliol de 2016

29è Aplec Internacional a Perpinyà
Per primera vegada en els cinc anys de vida de la Congregació diabòlica del Congrés, la associació representarà una part de la cultura catalana fora de les nostres fronteres, concretament al 29è Aplec Internacional que aquest any es celebra a Perpinyà els dies 29, 30 i 31 de Juliol de 2016.

Aquest Aplec serà el més multitudinari de la seva historia on més de 90 entitats participaran, d’aquestes una dotzena son de la ciutat de Barcelona, entre aquestes podem trobar l’Esbart Joventut Nostre també  del barri del Congres, la Federació de Diables de la Ciutat de Barcelona amb la seva exposició “Les grans forques” i en la que els diables del Congrés cedeixen el seu ceptrot i el seu vestit i el drac Baró del grup de foc de Nou Barris.

ADIFOLK I APLEC


Associació per a la Difusió del Folklore, és una entitat de serveis sense ànim de lucre, formada per persones vinculades estretament al món del folklore i la cultura popular catalana. L’any 1988, amb l’objectiu de donar a conèixer arreu d’Europa la cultura popular catalana, va néixer l’Aplec Internacional de la Sardana, que més tard va afegir al seu programa la mostra de grups folklòrics. L’any 2012, amb motiu del seu 25è aniversari, ha passat a denominar-se L’Aplec Internacional.

Tota la informació del Aplec en el següent enllaç:

ACTES DE FOC


Els actes de foc del Aplec Internacional es faran el dissabte 30 a partir de les 21h a la plaça del Castellet de Perpinyà, les entitats de foc que hi participen són:

· Federació de diables de la Ciutat de Barcelona
· Congregació diabòlica del Congrés
. Diables de Cervera
. ACJ 7 Cervells de Jesús · Tortosa
. Drac de l’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya
. Drac del Grup de Foc de Nou Barris
. Hydracus A.C.J. 7 Cervells de Jesús

HORARIS

Dissabte 30 de Juliol de 2016
16h Recepció oficial al Ajuntament de Perpinyà
21h Participació a la segona part del espectacle “El Seny i la Rauxa. Imaginem el món de Josep Maria Folch i Torres”


De divendres fins diumenge
Exposició “Les grans forques” al Ajuntament de Perpinyà.

Programació del 29è Aplec Internacional

Cap comentari:

Publica un comentari