1 d’octubre de 2014

Actes de Foc de la Festa Major del Congrés 2014Ja arriba la Festa Major del barri del Congrés, el nostre barri.  Aquest any, tenim diverses activitats, començarem el dissabte dia 4 a les 18h amb activitats infantils, un correglobus i un correfoc alternatiu, on els mes petits podran sentir-se diables durant una estona. Més tard, desprès del pregó de Festa Major, es la hora del pregó més diabòlic i polèmic. Els diables farem per primera vegada uns versots,  explicarem amb forma de versos satírics histories relacionades amb el barri. Esperem que gaudiu d’aquest pregó i recordeu, son versos satírics. L’encarregat de explicar aquestes històries serà Ferran Fleta, del grup “La Trapa” de l’Agrupació Congrés. Tot seguit, marxarem cap a l’esplanada de l’església on podreu veure com acaba el curtmetratge “És el moment”.

Després del espectacle, començarem el correfoc per el carrer Felip II, hi ha un altre recorregut marcat, però per causes alienes a la colla, no el podem fer. Recordeu que si veniu al correfoc, porteu roba de cotó, calçat còmode i moltes ganes de festa per ballar sota les espurnes de la Congregació diabòlica del Congrés i la Satànica de Sant Andreu, que aquest any ens acompanyaran.
Diumenge 5 tornarem a despertar als veïns, sabem que no us agrada molt, però es un cop a l’any i es Festa Major.

Si amb això no en teniu prou, durant la Festa, estarem visibles al Bar de la Festa, així que aquest any, amb més motiu encara, no li facis el salt a la barra.
 
Dissabte 4 d'Octubre
 
- Activitats diabòliques per els mes petits
 
Hora: 18h
Lloc: Plaça del Congrés
 
- Versots, espectacle i correfoc
 
Hora: 20:15
Lloc: Plaça del Congrés
Recorregut del correfoc: Felip II
 
Diumenge 5 d'Octubre
 
- Despertada matinal
 
Hora: 9h
Lloc: Barri del Congrés
 

Cap comentari:

Publica un comentari